تبلیغات

10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1)

مجله آشپزی مثبت: اغلب ما بارها و بارها جوي پرك نيمه آماده را در سوپرماركت ها و فروشگاه هاي بزرگ در بسته بندي هاي مختلف ديده ايم ولي نهايت استفاده اي كه از آن مي كنيم زماني است كه اهالي خانه هوس سوپ جو كرده اند و ما هم وقت نداريم كه با جوي معمولي برايشان سوپ بپزيم. در حالي كه اين ماده  پرخاصیت  را مي شود ماده اولیه  بسياري از انواع پوره هايي كرد كه همراه با میوه ها و مغزهای مختلف  یک میان وعده کامل و تقویت کننده است که باب طبع بچه ها و البته بزرگترهاست. 10 دوپينگ پيش مدرسه اي 


پوره جو


مواد لازم برای 4 نفر:


2 پیمانه جو ي پرک نیمه آماده4/1 پیمانه شکر5 پیمانه شیر2 ق چ پودر وانیل

طرز تهیه:


 در یک قابلمه مناسب شیرو جو ي پرک  را بريزيد و  با هم مخلوط کنید، بعد شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد  و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شکلی حاصل شود.

از كجا بخريم


جوي پرك نيمه آماده را مي توانيد از سوپرماركت ها و فروشگاه هاي بزرگ تهيه كنيد.  براي پخت اين جو كمتر از 10 دقيقه نياز است.


پوره جو با سیب سبز کرن بری و فندق

مواد لازم برای 4 نفر:


4 پیمانه پوره ي  جو2 عدد سیب سبز2/1 پیمانه فندق بوداده2/1 پیمانه کرن بری خشک‌شده2 ق س عسل

طرز تهیه: 

 

1. ابتدا پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید. سیب‌ها را بعد از شست‌وشو پوست گرفته و ریز خرد کنید، سپس آنها را به پوره اضافه كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد. بعد از اينكه مخلوط پوره و سيب حرارت ديد، کرن بری و فندق به پوره اضافه کرده و مخلوط کنید. فقط كافي است يكي دو دقيقه همچنان حرارت دهيد  تا پوره آماده شود.


2. پوره را داخل کاسه‌های موردنظرتان بریزید، حالا مي توانيد آن را با عسل و در صورت تمایل کمی فندق، کرن بری و برش هايي از سيب تزیین کرده و سرو کنید.

از كجا بخريم


كرن بري از خانواده توت هاست و ظاهري شبيه به مويز دارد .برگه  نيمه خشك اين ميوه را  مي توانيد از آجيل فروشي ها یا سوپرمارکت های بزرگ شهر تهيه كنيد.


پوره جو  با موز  و بادام‌زمینی

مواد لازم برای 4 نفر:


4 پیمانه پوره جو4/1 پیمانه شکر قهوه‌ای2/1 پیمانه کره بادام‌زمینی1 پیمانه  موز خشک4/1 پیمانه سس کارامل
طرز تهیه:

1. پوره‌ ساده را مطابق دستور آماده کنید. در یک کاسه مناسب کره بادام‌زمینی و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس پوره‌ ساده را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.حدود 4/3 موزهای خشک را خرد کنید و سپس داخل کاسه بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. پوره‌ حاصل را داخل ظرف ها بریزید و با سس کارامل و باقیمانده تکه‌های موز تزیین کرده و سرو کنید.


2. روش تهيه سس كارامل: يك پيمانه شكر را روي حرارت ذوب كنيد و سپس از روي حرارت برداريد و به آن خامه اضافه كنيد  و كمي حرارت دهيد .پس از آن كره بريزيد و بعد از كمي هم زدن، سس كارامل شما آماده است.10 دوپينگ پيش مدرسه اي

 

پوره توت‌فرنگی و ماست

مواد لازم برای 4 عدد:


4 پیمانه پوره  جو500 گرم توت‌فرنگی2/1 پیمانه شکر3/2 پیمانه ماست

طرز تهیه:

1. توت‌فرنگی‌ها را همراه با شکر داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. به‌آرامی مواد را هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا شکر کاملاً حل شود و توت‌فرنگی‌ها نرم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.در واقع به اين ترتيب شما مارمالادي از توت فرنگي آماده كرده ايد.


2. حالا پوره‌ ساده را که مطابق دستور آماده کرده ايد، با ماست مخلوط کنید.


3. مخلوط پوره و ماست را در كاسه هاي مورد نظرتان  ريخته و  مخلوط توت‌فرنگی را هم روی پوره بریزید. در صورت تمایل چند تکه توت‌فرنگی هم روی مواد قرار دهید، سپس سرو کنید.

يه جور ديگه


به جاي توت فرنگي مي توانيد از شا توت هم استفاده كنيد.


اگر وقتي كافي براي درست كردن مارمالاد توت فرنگي نداشتيد، مي توانيد از مارمالاد هاي آماده استفاده كنيد.


پوره  جو با سالاد میوه خشك

مواد لازم برای 4 نفر:

 4 پیمانه پوره جو1 پیمانه برگه زردآلوی خردشده1 پیمانه آلوی خشک بدون هسته1 پیمانه سیب خشک1 پیمانه انجیر خشک2/1 پیمانه مویز2/1 پیمانه  انبه خشک 2/1 پیمانه آناناس خشک1 تکه چوب دارچین5   عدد  باديان رومی2 پیمانه آب1 پیمانه شکر4/1 پیمانه خامه صبحانه

طرز تهیه:

در یک قابلمه برگه زردآلو، آلوی خشک، انجیر خشک، مویز، باديان رومی، سیب خشک، آناناس خشک، انبه خشک، چوب دارچین، آب و نیمی از شکر را بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را به‌آرامی هم بزنید و صبر کنید تا شکر حل شود. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا میوه‌ها نرم و له شوند.


 در این میان پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید، سپس بقیه شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا مخلوط میوه‌ها را به پوره اضافه کنید. مقداری از مخلوط میوه را برای تزیین کنار بگذارید. پوره حاصل را داخل کاسه‌های موردنظرتان بریزید، آنها را با بقیه‌ مخلوط میوه و خامه تزیین و سرو کنید.

يه جور ديگه:


حالا كه فصل ميوه هاي متنوع است مي توانيد اين پوره را با ميوه هاي تازه فصل آماده كنيد . هم خوشمزه تر است و هم مقوي و مغذي تر.

ادامه دارد...

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار