تبلیغات

طرز تهیه کیک گل سرخ و گلاب

کیک گل سرخ یکی از کیک های خوشمزه ای است که به راحتی میتوانید آنرا در خانه درست کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی قصد داریم طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز: تخم مرغ : 3 عدد شکر : 1 پیمانه شیر : ½ پیمانه گلاب : ¼ پیمانه روغن مایع : ¾ پیمانه گل محمدی : ¼ پیمانه فندق خرد شده : ½ پیمانه آرد : 2/5 پیمانه بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود 3 یا 4 دقیقه)

سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی.

آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.

در آخر فندق های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.

کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه اجازه پخت دهید.

با توجه به اینکاه این کیک کمی خشک است با یک گاناش شکلاتی ( سس شکلاتی ) سرو شود، بدین منظور مقدار 50 گرم شکلات تخته ایی و 50 گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.

بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار