تبلیغات

طرز تهیه لازانیای پاستا

لازانیای پاستا

مردم کشور ایتالیا پاستا را با انواع و اقسام روش ها درست میکنند. این مدل پاستای پیشنهادی شبیه به لازانیاست . البته سس وداخل

ان با لازانیاها و پاستاهای معمول فرق میکند. این لازانیای خوشمزه را امتحان کنید پشیمان نمیشوید.

مواد لازم برای 4 نفر

۲ پیمانه پاستای لوله ای

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ پیمانه پیاز خرد شده

۳۰۰ گرم گوجه فرنگی (خرد شده)

۳ قاشق سوپ خوری آرد

۱ عدد تخم مرغ درشت

۲ قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی

نصف قاشق چایخوری دارچین

۳ قاشق سوپ خوری مارگارین یا کره

یک و نیم پیمانه پنیر پارمسان

نوک قاشق چایخوری جوز هندی

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیای پاستا

فر اجاق گاز را روشن کنید و بگذارید گرم شود.سپس یک پیرکس مستطیلی گود اماده کنید و دیواره و کف ان را با روغن چرب کنید.

در تابه ای مقداری روغن بریزید و ابتدا پیاز خرد شده و سپس گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید. در مراحل پایانی تفت

دادن، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. سپس دارچین و جوزهندی را هم بریزید.

در این مرحله گوجه فرنگی خردشده را هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت پخته و آب اضافی آن تمام شود.

قابلمه مناسبی آماده کنید و آب را در آن جوش بیاورید. کمی هم نمک و روغن اضافه کیند و پاستاهای لوله ای را در آن

بپزید تا نرم شود سپس آبکشی کنید.

تابه ای آماده کنید و کره را در آن بریزید تا آب شود.سپس آرد را در آن تفت دهید و از روی اجاق بردارید و کناری بگذارید

تا سرد شود. تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. سپس کم کم به آرد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پس زا آن این

مخلوط را دوباره روی اجاق قرار دهید و یک دوم پیمانه پنیر اضافه کنید و هم بزنید. حالا یک لایه پاستا، سپس سس مخلوط

گوجه فرنگی و پس از آن مقداری از مخلوط پنیری پر کنید. حالا باقی مانده پنیر را روی مواد بریزید و ظرف را مدت ۲۵

تا ۳۰ دقیقه در فر حرارت دهید.

 

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار