تبلیغات

آموزش طرز تهیه ترشی قرمز مرحله به مرحله

ترشی قرمز آموزش روش تهیه ترشی قرمز خوشمزه

ترشی قرمز بسیار خوشمزه است و اشتها آور است و همچنین هضم کننده غذا است.در تهیه ترشی نباید یاد ا سرکه استفاده کرد زیرا اسیدی است.

مواد لازم برای ترشی قرمز گل کلم 1بوته لبو 1 کیلوگرم سرکه 1 لیتر سیب 4 عدد طرز تهیه ترشی قرمز

در ابتدا لبو و گل کلم را بشویید و پوست آنها را بگیرید و پس ا اینکه مواد خشک شدند به هر مدلی که دوست دارید آنهارا خرد کنید.

سپس سیب و لبو را درون سرکه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا مقداری نرم شوند.

از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شوند.

وقتی سرکه و لبو خنک شدند گل کلم های خرد شده را هم به آنها اضافه کنید و در ظرف های مورد نظر بریزید و باقی سرکه را هم در ظرف بریزید تا ظرف پر شود.

در ظرف را محکم ببندید و در محیطی ترشی ها را قرار دهید که نه سرد باشد و نه گرم باشد.

بعد از اینکه ترشی جا افتاد می توانید از آن استفاده کنید.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار