تبلیغات

طرز تهیه “گیپه لرستان یا گیپا کرمان” غذای خوشمزه محلی

“گیپه لرستان یا گیپا کرمان” در اصل دلمه سیرابی است که جزو غذاهای محلی دو استان کرمان و لرستان است و طعمی عالی دارد.

مواد لازم برای گیپه لرستان یا گیپا کرمان

برنج 250 گرم / شکمبه گوسفند 1200 گرم / زعفران نصف فنجان / گوشت چرخ کرده 250 گرم / پیاز داغ عسلی 3 قشق سوپخوری / یره 1 قاشق سوپ خوری / لپه 1 فنجان / زردچوبه / فلفل / نمک

طرز تهیه “گیپه لرستان یا گیپا کرمان” غذای خوشمزه محلیگیپه لرستان یا گیپا کرمان طرز تهیه گیپه لرستان یا گیپا کرمان غذای خوش طهم محلی

شکمبه گوسفند پاک شده و بر خورده به شکل مستطیل و یک عدد کامل باید باشد، زعفران آب گرفته و غلیظ باشد، گوشت چرخ کرده باشد، پیاز را سرخ کنید، زیره سیاه مورد نیاز است.

برنج و لپه را ا قبل می خیسانیم و با زیره، زعفران آب گرفته و گوشت چرخ کرده سرخ شده به همراه پیاز سرخ کرده با کمی نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل به هم میزنیم شکمبه برش زده را هم به صورت مستطیلی باز می کنیم و از مواد داخل آن گذاشته و به صورت بقچه بسته بندی می کنیم و با نخ تمیز دور آن را می پیچیم.

با سوزن چند سرواخ می زنیم تا هنگام پختن باد نکند و داخل قابلمه آب میریزیم تا روی شکمبه های پر شده را بگیرند و آرام با حرارت ملایم چندین ساعت می گذاریم بپزند و آب آن کامل جذب شود، سپس ارام نخ را می بریم و غذا ر درون دریس قرار می دهیم.

طرز تهیه “گیپه لرستان یا گیپا کرمان” غذای خوشمزه محلی [امتیاز دهنده: 0 نفر و میانگین امتیاز: 0]

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار